dinsdag 13 december 2011

nog één keertje verven

Afgelopen de zomer heb ik een paar keer wat series stoffen geverfd. En dat verven blijft toch trekken. Wat een verslaving is dat! Er stonden sindsdien nog steeds een paar flesjes met aangemaakte verf klaar. En die bleven natuurlijk maar roepen: gebruik mij, gebruik mij. Vorig weekend kon ik dat niet langer aanhoren en heb wat lappen gescheurd en zakjes gevuld met verf. Niks afmeten, maar gewoon lekker een scheutje van dit en dan nog een scheutje van dat erbij. En dan maar afwachten wat daar uit komt. Nou, zoals jullie kunnen zien, daar komen dus hele leuke lapjes uit tevoorschijn. Echt weer zo'n stapeltje dat je kunt blijven aaien.

Het blijkt dus ook dat die aangemaakte verf best lang houdbaar is, want deze verf stond er toch al wel zeker een maand of 3. Overigens wel redelijk koel.

Voor een aantal lapjes is er ook al een doel, namelijk voor de tweelingquilt waar ik het gisteren over had. Gezien de reacties denken sommigen dat ik gisteren al de quilt liet zien, maar dat is dus niet zo. Dit was alleen een dagboekquiltje van wat restjes. De eigenlijke quilt komt pas als de tweelingquilt klaar is. Dus nog even geduld.


En dan nu nog even kwijlen bij al deze mooie kleurtjes. Ik kan echt van zo'n stapel lapjes genieten

8 opmerkingen:

Hannie zei

Echt een lust voor het oog deze lapjes! Ik kan me voorstellen dat je er nog een poosje van wil genieten! Prachtig!

Christina Fokkema zei

Uit jouw tekst begreep ik dat je lappen had geverfd met verschillende kleuren, maar je hebt het dus eerst gemengd. Ze zijn in ieder geval schitterend.

miekequilt zei

Wow, dat spettert van het scherm af.

Johanna Zweden zei

Daar word je vrolijk van wat een schitterende kleuren
Groetjes Joke

jacq zei

zucht!! wat mooi!

Siny Nijmeijer zei

Wat schitterend, en morgen mag ik ze ook aaien!

Zonja zei

Ik hoorde hier bijna jou flesjes roepen haha, morgen kom ik ze ook aaien als het mag!!

Nienke zei

Oh ik kwijl even mee hoor, het is toch prachtig!!