zaterdag 7 januari 2012

actief begin van 2012

Alle lezers van mijn blog wens ik allereerst een heel gelukkig, gezond en creatief 2012 toe!
Ik ben zelf het vorige jaar creatief uitgegaan. Er lag nog steeds een kantsjaal te wachten. Die moest en zou toch in 2011 afgemaakt worden. Dat is nog goed gelukt. De afgelopen week heb ik deze opgespannen om het patroon goed uit te laten komen. In werkelijkheid is de sjaal iets roder dan op de foto. Maar wel een prachtige sjaal, vinden jullie niet?

Verder heb ik de afgelopen week een pyramide geverfd. Helaas heb ik 2 lapjes niet helemaal goed gemengd (ik zal wel teveel hebben staan kletsen ondertussen). Dus voordat ik jullie dit prachtige stapeltje laat zien, wil ik eerst die 2 lapjes nog oververven.
Ook ben ik druk aan het quilten geweest. De laatste quilt voor De-Uitdaging is klaar. Die kan ik helaas niet laten zien, omdat dit thema pas tijdens de tentoonstelling in Vijfhuizen onthuld gaat worden. Ik ben zelf in ieder geval wel heel tevreden over het resultaat.
Ook ben ik druk bezig geweest met het 2e deel voor de quilt van QuiltPlus. Daar is het thema "Noord". Daarvan is de top nu ook klaar en ben ik begonnen met het quilten. Vooruit, daar kan ik dan wel een klein stukje van laten zien als smaakmakertje. De hele quilt zien jullie over ca. 2 weken, als we als QuiltPlussers weer bij elkaar zijn geweest. Dus nog even geduld......
Vanaf maandag roept ook de plicht weer, dus vanaf dan weer iets minder tijd voor het quiltgebeuren. Maar de afgelopen 2 weken heb ik wel optimaal kunnen benutten. Heerlijk, ik heb er echt van genoten.

11 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Schitterend je sjaal, en wat word dit een leuk quilt, kijk uit naar de rest
Groetjes Joke en ook jij nog een gelukkig Nieuwjaar

Hannie zei

Een perfect begin van het jaar! Wat een prachtige sjaal is het geworden.En het detail van je quilt ziet er ook veelbelovend uit!Ik ben benieuwd naar het vervolg?

nadia zei

Goed Marjolijn, zo voortvarend van start! Prachtige sjaal heb je gemaakt, wel een priegelwerkje lijkt me...... succes met de verdere voorbereidingen voor de TT en hopelijk tot dan! Nadia

Chriss-Cross zei

Jij hebt je kerstvakantie goed besteed! Mooie sjaal; en leuk om te maken.
Leuk werk hè, dat print en piece. Je ziet het gewoon groeien...

Dea zei

Heerlijk hè, zoveel tijd aan quilten kunne besteden? Ik heb er ook van genoten.
Je sjaal is inderdaad en je sneak peek van de quilt smaakt naar meer!

Christina Fokkema zei

je bent echt wel actief geweest tijdens de vakantie. Heerlijk die tijd voor jezelf zonder een zeer been.

Linda Robertus zei

Jij ook een heel goed 2012 gewenst! Die Noord quilt ziet er veelbelovend uit - herken ik daar de Martinitoren? Hoe heb je die geprint?
Groetjes uit Australie!

Anoniem zei

Mooi wat je gemaakt hebt. Jij zit ook niet stil zo te lezen!

Siny Nijmeijer zei

Prachtig breiwerk!
En ik heb in het echt even de toren gezien, mooi!

Zonja zei

Je bent zeker goed bezig Marjolijn!!

Nienke zei

Oh, en oh en oh. Zoveel verschillende technieken, evengoed drie keer de top gehaald. Wat heerlijk om naar te kijken, jij kunt trots achterover leunen na deze 'vakantie'.