maandag 11 juni 2012

the day after

Gisteren heb ik de hele dag in het Schathoes in Uithuizen gestaan bij onze expositie. Het was misschien iets minder druk dan de voorgaande dagen, maar de hele dag zijn er mensen geweest, van 's morgens 11 uur tot 's middags 18.00 uur. Geen  moment zonder bezoekers zijn we geweest. En zo leuk, zelfs mijn allereerste quiltjuf is geweest, Klaasje Mulder. Leuk om haar te laten zien waar ik nu mee bezig ben. We hebben de hele dag vol enthousiasme verteld hoe wij als groep werken. En wat een leuke reacties hebben we gekregen. Daar kunnen we weer een paar maanden op teren, want onze volgende expositie is in november en december in Sappemeer. Maar dat komt t.z.t. wel weer op dit blog.

Yesterday I was the whole day talking about our exhibition in Uithuizen. There were a lot of visitors from the first moment of our opening until closing time. There was no moment that there were no visitors. Even my first quiltteacher was there. So nice to show her what I am doing now. Everyone was so enthustiastic. It gives a lot of inspiration and energy for the coming months. In November and December we will have our next exhibition.

Ook de portfolio's werden aandachtig bekeken.

People even took time to look in the portfolio's.


Op zaterdag hebben we zelf een rondje Quiltfestival gedaan. Ik heb nog niet de helft gezien, maar was diep onder de indruk van Bente Vold Klausen.

On saterday we have seen a little part of the Quiltfestival. I was very impressed by Bente Vold Klausen.


En ook Lia Flemings maakte prachtig werk. Hier een detail.

And Lia Flemings made beautiful work. Here a detail.

Ook de quilts van Freetex sprongen er voor mij uit, maar daar mocht helaas niet gefotografeerd worden. En natuurlijk niet te vergeten Color Improvisation. Gelukkig is die tentoonstelling nog tot september te bewonderen.
En het was zo leuk om zoveel bekenden te ontmoeten. Het was een waar feestje.

The quiltgroup Freetex had a marvellous exhibition, but it wasn't allowed to make photographs. And of cours the exhibition of Color Improvisation. But this exhibition can be seen till September.
And it was so wonderful to meet so many people. It was like a great party.

Genoeg inspiratie om weer lekker thuis aan het werk te gaan.

Enough inspiration to do some quilting at home. 

10 opmerkingen:

Ineke zei

Wat een ontzettend leuke en enthousiaste verhalen heb ik overal gelezen. Dat moet voor jullie geweldig zijn.

Christina zei

Wat prachtig om jouw eerste quiltjuf nu te kunnen laten zien hoe je nu werkt. Dat verschil zal groot zijn.

Het was puur genieten he deze dagen.

Janny de Roo zei

Slechts als bezoeker kan ik nog een hele tijd teren op het aanbod, begrijp hoe jullie je moeten voelen.....Loop je op wolken...? Het is je gegund....!

Hannie zei

Het was zeker een feest! Je hebt je ook enorm ingespannen om er iets moois van te maken. Fijn dat wij er met de groep er ook aan konden bijdragen! Het was 't méér dan waard

miekequilt zei

De expositie was zeker leuk. Helaas was het erg druk toen wij er waren,maar ik heb meer kunnen zien dan in Vijfhuizen.
Ik verheug me nu al op 2014.

Nienke zei

Ok heb je gemist maar je quilts niet, prachtig werk! En wat heerlijk dat jullie zo enthousiast zijn, het straalt er van af!nu maar even bijtrekken....

mia zei

En wat een leuke en actieve en inspirerende groep hebben wij toch van De-Uitdaging, dat werd tenminste telkens aan ons verteld door de bezoekers, gr.mia

Anoniem zei

Wat leuk al die belangstelling.

Zonja zei

Wat was het een geweldig weekend he!!

Elizabeth zei

Daar krijg je toch zeker weer een heleboel nieuwe inspiratie van!