maandag 23 september 2013

Carrefour Européen du Patchwork

Zoals beloofd nog een paar plaatjes van de tentoonstelling in Ste Marie aux Mines. Het is natuurlijk maar een zeer kleine selectie, want er was zo ontzettend veel te zien. Maar van het werk van onderstaande quilters was ik erg onder de indruk. 
Als eerste Linda Colsh met "Sudden Storm". 

As promissed some photos from the exhibition in Ste Marie aux Mines, France. It is a very small selection. I was very impressed by the work of the three artists below. 
The first quilt is made by Linda Colsh: Sudden Storm.


Onderstaande quilt is gemaakt door de Russische Irina Voronina: White Night. Ook heel bijzonder hoe zij met kleur werkt.

Below a quilt made by Irina Voronina: White Night. Very special how she works with colors. 
 
En tenslotte de winnaar bij de wedstrijdquilts. De quilt is gemaakt door de Zuidkoreaanse Kim Hye Sook: Dramatization of Memory. Dit was ook mijn absolute favoriet. Voor mij dus een terechte winnaar.

And last but not least the winner of the competition quilts. Made by Kim Hye Sook: Dramatization of Memory. I am glad this one was the winner, because it was my favorite too. 

En dit doorkijkje in Ste Marie aux Mines vind ik nog altijd zo leuk. Jammer dat er net geen zonnetje was. Helaas was het terras ernaast gesloten. 

A beautiful place in Ste Marie aux Mines.


8 opmerkingen:

nadia zei

Prachtige quilts heb je gezien marjolijn, dat geeft weer inspiratie :). Ben wel heel erg benieuwd hoe jouw quiltje voor Module 6 is geworden, kun je mij een foto laten zien? En nu, hop, gezamenlijk op weg naar de eindstreep!

Ineke zei

Die Koreaanse....GEWELDIG!!

Nienke zei

Bijzonder dat alle drie de quilts dezelfde sfeer ademen! Ik vond ze ook prachtig!

Hannie de Beer zei

Linda Colsch is ook een van mijn favoriete textiel kunstenaars. Prachtig werk laat je ons zien. Ook een schitterend doorkijkjes!

Marloes zei

Het waren weer prachtige tentoonstellingen. Deze quilts vond ik ook heel mooi.

mia zei

Wat is die quilt van de Koreaanse Kim toch indrukwekkend en heel emotioneel. hoe meer ik er naar kijk des te meer indruk deze op mij maakt.

miekequilt zei

Het was zeker weer de moeite waard. Maar ik vond het soms wel erg druk. Dus heb helaas de Russen en de winnaars niet kunnen zien.

Leny Huneman zei

Dat was dus weer genieten geblazen en inspiratie opdoen. Geweldig toch!