dinsdag 31 juli 2012

woordverificatie

Helaas heb ik de woordverificatie weer ingesteld. Ik krijg de laatste tijd regelmatig anonieme berichten door die niet te vertrouwen zijn. Gelukkig komen ze wel automatisch in de spambox, maar vervelend is het wel. Het spijt me dat jullie weer even die vervelende woorden moeten invullen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en toch gewoon blijven reageren. Dankjewel!

I am so sorry to say that wordverification is "on" again. I receive a lot of anonymous reactions lately that I can't trust. They are in my spambox, but I don't like that. I hope you will understand. Please leave messages as usual. Thanks!

10 opmerkingen:

Chriss-Cross zei

Je kan ook bij instelllingen aangeven dat je geen reacties wil krijgen van anonieme afzenders. Heb ik ook gedaan want ik kreeg weer veel rommel uit de oekraïne!

Aart zei

Bij mij komen de reacties ook nog weleens binnen, vaak worden ze tegengehouden, maar er glipt er weleens één door. Het is even goed kijken, meestal lukt het plaatsen gelijk na de woordverivicatie.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie zei

Gelukkig heb ik er nog geen last van gehad, maar ik vind het helemaal niet erg om die woordverificatie in te vullen hoor!

Siny Nijmeijer zei

Wat een vervelende toestand is dat dan toch, maar blijmoedig vul ik het weer in!

Anoniem zei

Wat een gedoe allemaal. Ik vul het de woordverificatie wel in.

joke zei

War zou dat toch aan liggen of je wel of geen spam krijgt? In al die tijd dat ik een blog heb is er een keer een rare reactie gekomen.
De woordverificatie is gelukkig wel iets beter leesbaar geworden.

José zei

geen enkel probleem hoor

Siny Nijmeijer zei

Zag dat je quilt niet meer in de kubus hangt in Zuid- we146nding.

miekequilt zei

Hè, wat is dat toch vervelend. Een blog is nl bedoeld om leuke dingen mee te doen, en niet om spam heen te sturen. Maar ja, ik zie het maar als post waar je niet op wacht en die je toch krijgt (allerlei reclame ondanks Nee-Nee sticker op de deur). Dus ik vul netjes de code in.

Siny zei

Leuk alle maal!