maandag 20 augustus 2012

Birmingham 2012

Afgelopen woensdag zijn we afgereisd richting Birmingham voor het Festival of Quilts. Eerst 's avonds naar de opening van de tentoonstelling van de European Art Quilts VII. Heel leuk om daar mijn quilt te zien hangen. En supertrots natuurlijk.

Last Wednesday we went to Birmingham for the Festival of Quilts. First we went to the opening of the show of the European Art Quilts VII. It is great to see my quilt hanging. I was so proud.

Ook is het genieten als je anderen naar je eigen quilt ziet kijken.

Someone else is looking at my quilt. That is so wonderful to see.
Nu natuurlijk ook in het rijke bezit van de catalogus van de European Art Quilts VII.

The catalogue of the European Art Quilts VII.
Met natuurlijk ook mijn quilt er in.

With my quilt in it.
En dan is het ook nog prima gelukt om weer nieuwe inspiratie op te doen. Een flink aantal boeken rijker. De boeken van Claire Benn en Leslie Morgan hebben ook nog een dvd er in. Het was al genieten deze dames aan het werk te zien. Nu kunnen we er thuis ook nog van nagenieten.

I have a lot of new inspiration and a lot of new books. Some books (the books of Claire Benn and Leslie Morgan) even with a dvd inside. It is always great fun to see these ladies working in the virtual studio. Now we can watch them at home as well.
En natuurlijk ook nog wat hebbedingetjes als garens, verf, transferfolie, flakes, penseel en een schaartje. Ik kan niet wachten om hier weer mee aan de slag te gaan.

And some threads, paint, transferfoil, flakes, brush and scissors. I can't wait to experiment with it.
Nu maar weer over tot de orde van de dag. Gewoon weer met beide voeten op de grond. Maar wat heb ik de afgelopen dagen genoten. Ook zo leuk om mensen te treffen die je alleen kent van het internet.

Now back to work and with both feet on the ground. But what a great time these past few days. And so much fun to meet people I just knew from the internet.

15 opmerkingen:

Hannie zei

Geweldig Marjolijn, een hele eer om daar te hangen, en ook in de catalogus te staan. Mijn complimenten! Natuurlijk ga ik kijken hier in Breda als de tt er is.
Leuke aanwinsten natuurlijk ook!. Daar zullen we zeker weer een staaltje werk van te zien krijgen!

Corinne zei

Je quilt was met recht geselecteerd voor de European Quilt Art tentoonstelling, echt heel byzonder, ik heb er van genoten. Ook je werk met de klaprozen was erg mooi. Maar ook het kleine haantje was zeer de moeite waard. Waren een paar fijne dagen en ik ben vast van plan om volgend jaar weer te gaan.

quiltelle zei

Wat leuk Marjolijn. Gefeliciteerd. Je mag met recht trots zijn. Komt er een tentoonstelling naar Breda? Dat zou leuk zijn. Ik vind je werk prachtig. Veel inspiratie gewenst voor al je nieuwe aankopen.
Groetjes Elle

Christina zei

Het zal vast heel goed voelen om je quilt in een boek te zien.

En wat zie ik: ook de king tut (of zoiets) garen ontdekt? Lekker goedkoop daar vond ik.

Zonja zei

SUPER Gefeliciteerd een onwijs fijn gevoel zal dit voor jullie zijn geweest!!
En wat ben je weer een vele "schatte " rijker.
Tot gauw veel liefs Zonja

Nienke zei

Wat leuk om jou naast je werk te zien stralen, het is een prachtige quilt. Je boektitels schrijf ik vast op mijn verlanglijst en wat een mooie kleurencombi garen ligt daar? Geniet nog maar lang na!

simone zei

Het was weer een feestje, leuk je ontmoet te hebben. Veel inspiratie gewenst met al je mooie aankopen.

Suus zei

Oh wat leuk zeg, ik kan wel zien dat je genoten hebt het is dan ook een hele eer om daar te hangen.En wat een mooie boeken heb je gekocht je kan weer even lekker vooruit.

nadia zei

Proficiat Marjolijn, wat een een geweldige ervaring om in Birmingham te hangen en vereeuwigd te worden in een heel bijzonder boek! Ben trots op je! Breda is lekker dichtbij , ik ga dus zeker naar de TT en jouw quilt van dichtbij bewonderen. Geniet van alle indrukken en veel succes met alle inspiratie die je hebt meegenomen uit Engeland, lieve groet Nadia

Doris zei

Hallo Marjolijn
Ich gratuliere dir zu dem Quilt, den du ausgestellt hast. In Birmingham
auszustellen ist schon was tolles.
Ich denke, ich werde noch mehr von dir sehen.
Schöne Grüsse ins Flachland:)
Doris

Liesbeth Wessels zei

Geweldig dat je daar hebt gehangen, en dat je er weer geweest bent. Lijkt me echt geweldig inspirerend. groeten van liesbeth

Anoniem zei

Gefeliciteerd. Dat is genieten.

Beth zei

How wonderful to see your own quilt in a show. Congratulations. It sounds like you had a great time.

José zei

Het waren enige dagen daar en je hebt alle recht om trots te zijn. Jij en je werk verdienen dat gewoon.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Fijn om zo een beetje mee te genieten van Birmingham, ik ga volgend jaar echt weer. En weet je al wanneer de EAQ tt in NL is?