zondag 25 november 2012

een heerlijk weekend

Ik had een geweldige start van het weekend. Toen ik afgelopen vrijdag thuis kwam lag er een grote envelop in de brievenbus en daar zat dit boek in. Nadia heeft me met dit boek verrast, omdat zij er twee had ontvangen en ik was de gelukkige om het extra boek te krijgen. Het is een ontzettend leuk boek over schetsboeken maken met papier en textiel. Ik had zelf al het andere boek gekocht dat door deze schrijfster is gemaakt. Nadia en ik zijn allebei ook bezig met de Creative Quilting course van de Kemshalls en zodoende kunnen we elkaar nog wel eens stimuleren. Helaas wonen we mijlenver uit elkaar. Nadia, heel erg bedankt! Je hebt me hier ontzettend blij mee gemaakt.

When I came home last Friday I found a big enveloppe in the mailbox with this book. Nadia gave me this book as a present, because she had two. It is a marvellous book about sketchbook making with fabric and paper. We both follow the Creative Quilting Course from the Kemshalls. Unfortunately we live miles away from each other. Nadia, thanks very much!

Vandaag hebben José en ik ons uitgeleefd met het verven van een serie lappen. We doen allebei mee met de staalkaartenruil die Nienke heeft georganiseerd. Ik heb een serie geverfd met een mixkleur rood van 50% rode jaspis en 50% roze toermalijn naar de mixkleur geel met 50% citrien en 50% barnsteen en dan nog aangevuld met onyx. Ben heel benieuwd hoe de lappen gaan worden. Ze staan nu lekker warm in de bijkeuken. Gelukkig is het geklieder in de keuken redelijk binnen de perken gebleven. Het was heerlijk om tijdens het stormachtige weer zo lekker bezig te zijn.

Today I have dyed some fabrics together with my friend José. We both have joined the sample exchange Nienke has organized. I dyed fabrics in a mixture of red and a mixture of yellow and for some fabrics I have added black.

9 opmerkingen:

Ellen zei

Goed de zondag besteed!!Het was ook geen weer om buitenshuis te zijn.
Gr Ellen

Hannie de Beer zei

Lijkt me een heerlijk boek. Wat leuk dat jullie allebei deze cursus volgen!
Wat een prachtige kleuren mix gebruik je hier. Maak je twee staalkaarten?

Zonja zei

Wat een leuke verassing marjolijn! En nu maar wachten tot je mag spoelen...

Christina zei

Kijk, dit is nu eens een serie waarop ik me verheug omdat ik ook meedoe aan die ruil. Toen ik em las vond ik em direct al prachtig. Dus wat mij betreft kan het niet mislukken.

Wat leuk dat jullie samen aan het verven zijn geweest. De kleuren van José heb ik nog niet gezien op de lijst, maar daar kom ik zo achter.

els zei

Leuk om zo van iedereen te lezen dat ze meewerken aan de stalenkaart. Dat moet straks een heerlijk naslagwerk zijn.
Hoe staat het met je cursus Marjolein? Schiet je al op? Ik ben nu aan het afronden.

Anoniem zei

jij bent lekker bezig.

Leny Huneman zei

De emmer voegt echt wat toe.
Zo kom je dag heerlijk door.

Siny zei

Lijkt me een heel leuk boek....
En die lapjes, wauw!!

Chriss-Cross zei

Als jouw boek net zo mooi is als het boek wat ik van Nadia kreeg, dan heb je een heel mooi boek!