maandag 17 december 2012

einde expositie

Afgelopen zaterdag was de laatste dag van de expositie van artquiltgroep De-Uitdaging in de Smederij in Sappemeer. We kunnen terugkijken op een geslaagde expositie. Deze laatste middag heb ik daar nog machinaal quilten en werken met paintsticks gedemonstreerd. Jans was van onze quiltgroep aanwezig om extra tekst en uitleg te geven over onze groep.

Last Saturday was the last day of the exhibition of artquiltgroup De-Uitdaging in Sappemeer. It was a very succesfull exhibition. This last day I demonstrated freemotion quilting and working with paintsticks.


Met dank aan Derk voor de foto's.

8 opmerkingen:

nadia zei

Jullie hebben met de Uitdaging een intensief jaar achter de rug, fijn dat alles goed is verlopen! Staan er nog meer exposities op de agenda of heb je nu weer tijd voor creëren...
Groetjes, Nadia

Dea zei

Fijn dat jullie zo'n geslaagde expositie hebben gehad!

Hannie de Beer zei

Een mooie afsluiting van het jaar! We hebben drie prachtige exposities gehad, met o.a. jou hulp en organisatie.Een bijzonder jaar voor onze groep!

janneke zei

Jullie zijn wel een actieve groep! Met mooie quilts.
Nu even rust over de feestdagen?

miekequilt zei

En nu even bijkomen??

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Marjolijn bedankt voor al de goede zorgen voor deze expositie. En het was zelfs onze 4e, want behalve de Patchwork en Quiltdagen Vijfhuizen waren we in de MiniTentoonsteling in Dieren van het Quiltersgilde, Quiltfestival Noord Groningen en als laatste dus in de Smederij. Een mooi jaar om op terug te kijken.

mia zei

Wat fijn dat je veel bezoek had tijdens je demonstraties, het is toch telkens weer een heleboel werk wat je hebt verricht voor onze Uitdaging. gr. mia

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Jammer dat ik niet bij je demonstratie kon zijn, had ik graag gezien. Fijne kerstdagen.