zaterdag 5 januari 2013

druk, druk, druk

Al mijn lezers wens ik om te beginnen een heel gezond, gelukkig en creatief 2013 toe!

I wish all my readers a healthy, happy and creative 2013

Bij mij staat de creativiteit nog heel even op een laag pitje, daarom is het ook zo stil op mijn  blog. Maar ja, met al die feestdagen en veel bezoek en logé's komt er ook zo weinig van. Al moet ik toegeven dat ik wel een stapel lapjes heb geverfd, maar nog niet heb gefotografeerd. Dat zal ik morgen eens doen.
De laatste dagen ben ik druk bezig geweest mijn hobbykamer in te richten. De muur heeft een fris "Toscane"rood kleurtje gekregen en vandaag zijn we druk bezig geweest om de kast, gekocht bij een Zweeds warenhuis, in elkaar te zetten. Het meeste werk is nog om de deurtjes er goed in te krijgen. De rest ging gelukkig erg vlot. Hij ziet er nog leeg uit, maar vanavond gaan de eerste spullen er in. Als alles opgeruimd is kan ik "los" gaan met quilten. Heerlijk, mijn eigen kamer, eindelijk!

There was no time for being creative. The last weeks I had a lot of people in the house. That was great fun, but no time for quilting. Although, I must confess, I did do some dyeing, but I haven't taken a photo of it. I will do that tomorrow!
The last few days I was busy creating my sewing room. I painted the wall in "Tuscany"red. Today we assembled the "roomdivider", bought by a Swedish warehouse. The hardest thing to do was to get the little doors right in it. It is still empty, but not for long. Tonight I will start filling it. If I have cleaned and organized all my stuff I can do some quilting. At last, my own sewing room!

14 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Fijn zeg zo'n kamer helemaal voor jezelf! Ik geniet er ook iedere dag van al is het mijne maar een klein kamertje.Wel heel functioneel!

Ineke zei

Het is zo fijn, een eigen kamer. Je kunt lekker alles laten liggen.

Christina zei

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Heerlijk om die kast in te richten. En wat praktisch dat er een wastafel op de kamer is. Zal er maar snel zo'n grote spoelbak laten maken. Lekker makkelijk.

Beth zei

Your shelf looks like a EXPEDIT from IKEA. I have the same shelf but with no doors or drawers. My brothr Eric, boght it for me. IKEA is my favorite place to go but is almost 200 miles from my house. Isn't organizing great fun?? I am looking forward to your pics of your dyed fabric. Looking forward to a year of great creative discoveries too.

Nienke zei

Alleen van zo'n kast kan ik al blij worden en dan ook nog een kamer eromheen? Droom je er ook van dat Ikea met een designwand-oprolbaar-systeem komt, te gebruiken voor je kast ;-) ?

janneke zei

Heerlijk, een eigen kamer! En dat voorstel van Nienke vind ik ook wel wat!

Dea zei

Een eigen kamer, heerlijk! Ik geniet daar ook zo vreselijk van.

nadia zei

Lekker, zo'n heerlijke eigen plek! Ik heb nu een plek op zolder, maar daar staat ook eea aan opslag, wordt dus steeds voller! In sept gaat DD1 studeren en op kamers, ik denk dat ik dan verhuis van de tweede naar de eerste etage......fijne zondag, Nadia

mia zei

Leuke kast uit een leuke winkel, Ik.e.a. zo noemen wij dit luilekkerlandje. Maar vooral die wastafel daar in de hoek, geweldig niet meer sjouwen naar een aanrecht of badkamer. gr. mia

Leny Huneman zei

gelukgewenst Marjolijn, een eigen kamer en een superkast. Dat moet inspirerend werken.

Janien zei

Dat ziet er goed uit! Fijn om een eigen plekje te hebben.

miekequilt zei

En dan al je lapjes op kleur? Wat zal het straks heerlijk werken worden voor je.

Siny zei

Mooi!
Alles al vol inmiddels?

Siny zei

Mooi!
Alles al vol inmiddels?