zondag 7 april 2013

wachten op het voorjaar

Gelukkig begint af en toe de zon toch even te schijnen. Al was het hier nog best wel koud. De laatste tijd komt er, helaas, even niks quilterigs uit mijn handen. Zelfs de verfpotten worden even niet aangeroerd. Maar dit weekend toch wat gedaan. Er staat een flink aantal potten gevuld met allerlei zaadjes: bonen, tomaten, courgettes, div. kruiden en bloemen. Nu maar hopen er wat van op gaat komen.

At last some sunshine, but still very cold. The last weeks no quilting, nor fabric dyeing. Now waiting for tomatoes, beans, zucchini, herbs and flowers.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Altijd weer opnieuw komt toch de lente, en daarmee ook steeds weer verrassend wat opkomt van al het zaaigoed?
Spannend.....

Chriss-Cross zei

Jammer dat je even geen tijd en inspiratie hebt om te quilten, maar dit moet je ook bijhouden!

Liesbeth Wessels zei

hopen dat alles uitkomt en je inspireert tot bijzondere quilts of kleuren, en nu maar hopen op warmer weer zodat het uitloopt. groeten van liesbeth

Siny zei

Jaah, spannend hoor!
Meestal komt het wel goed, soms wordt er erg veel geduld gevraagd.......

FLR zei

Wow wat leuk! Hier wordt nog druk gereden met mest en zit de eerste spinazie in de grond.......Veel succes en geduld, maar het is altijd spannend!

mia zei

Bij mij staan er twee komkommerplantjes te wachten tot ze naar buiten mogen, niet veel maar echte groene vingers heb ik niet. En dat quilten komt vanzelf wel weer net als het verven. rustig aan

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Al die plantjes geven straks vast weer inspiratie en je kunt met bloemen en planten ook weer gaan verven.