vrijdag 12 juli 2013

weinig nieuws

De afgelopen tijd komt er weinig uit mijn handen. De laatste week al helemaal niet. Heb ik de afgelopen winter alle griepgolven weerstaan, ben ik er deze week toch echt door geveld. Maar het dieptepunt lijkt nu achter de rug, dus langzaam aan begint er weer zin te komen. Een aantal weken geleden had ik nieuwe verf besteld van Luminare, H2O. Het is een waterverf met een mooi glimmertje. Ik had dit gezien op het blog van Dion Dior. Zo geweldig zoals die vrouw tekent. Daar wilde ik ook wel wat mee.

Last time I didn't do much. And this week I caught the flu. It's going a little bit better and want to do something. I have bought new watercolor paints H2O by Luminarte, seen by Dion Dior.

Eerst alle potjes verf voorzien van een beetje water (dan geduldig wachten tot het wat oplost) en dan alle kleurtjes uitproberen in mijn schetsboek. Niet erg creatief, maar ik ben al lang blij dat ik iets heb gedaan. Vandaag een pagina een kleurtje geven. Ik heb namelijk ook nog nieuwe krijtjes liggen. Textiel? Nee, daar kan ik me nog even niet toe zetten. Maar ben al blij dat ik even iets met verf kan doen.

First I had to add a drop of water in the pots and than making samples with all the colors in my sketchbook. It's not much, but something.

9 opmerkingen:

Aart zei

Beterschap Marjolijn! Goed om de kleurtjes in je schetsboek te hebben, vanmorgen heb ik de kleurkaarten geraadpleegd en geselecteerd om weer eens wat lappen te gaan verven, voor een opdracht van Art Quilt groep Oost. De Tour de France zorgt er voor dat ik niet zo veel doe, maar dat komt ook wel weer.
http://quiltaart.blogspot.nl

Ellen zei

Komt weer helemaal goed.Ben al blij dat ik weer een blogje van je lees.
Groetjes Ellen

mia zei

Gelukkig ben je weer een beetje aan het herstellen, ben wel benieuwd naar je teken/verf resultaat.

Hannie de Beer zei

Fijn, dat je weer bezig kunt zijn! Wat mooi deze verf. Is het aquarelverf?

Quilts and Newf's zei


mooie kleurtjes , succes met het verven

Anoniem zei

Het begin is er weer. Leuke verfjes.

Nienke zei

Wat een prachtige kleuren, dit heb je maar vast!

Leny Huneman zei

Gelukkig, er is weer een blogje. Krabbel maar lekker weer omhoog.

Siny zei

Mooie kleurtjes!
Nu maar rustig aan doen en snel beter worden!