dinsdag 8 september 2015

Expositie in de Bergkerk in Deventer

En toen was het eindelijk zover. De dag waar we al zo lang naar hebben uitgekeken. Het inrichten van de eerste groepsexpositie van Colorminds
De dag begon met een nog hele lege kerk. 


Niet veel later begon de kerk toch al heel veel kleur te krijgen en eigenlijk ook direct kwamen de eerste bezoekers langs, want de kerk was gewoon open. 


In de ronding van het koor hangen al onze Colormind quilts. Hier een deel van de blauw/oranje serie.En de galerij van rood/groene quilts.En natuurlijk de serie paars/geel. 


Een blik op het individuele werk van achtereenvolgens mijzelf, Rita Dijkstra, Mariëlle Huijsmans en heel in de verte Rineke van Zeeburg. En ook de andere wanden hangen vol met het individuele werk. In totaal ruim 100 quilts. We zijn er ontzettend trots op en hopen dat er heel veel bezoekers komen de komende dagen. 


En ook de mannen hielpen mee. Het plaatsen van de banner vergt wat acrobatische toeren. 


Daarnaast is Deventer natuurlijk ook nog een beeldschoon stadje. Dit straatje is om de hoek bij de Bergkerk. 


En dat is nog niet alles. In de Grote of Lebuïnuskerk is de grote Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde en in de synagoge hangt het vol met Dear Jane quilts. En natuurlijk mogen de quilts in de winkels niet vergeten worden. Van Colorminds leden hangt ook nog werk bij boekhandel Praamstra. 
Het is een waar quiltfeest!
Alles te zien tot en met zondag 13 september. 

De Bergkerk is op doordeweekse dagen open vanaf 11 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10 uur. 

6 opmerkingen:

Caroline zei

Ik kom zeker kijken. Wat ziet het er prachtig uit. En de synagoge is ook al zo mooi geworden.

Aart zei

Vandaag heb ik jullie tentoonstelling gezien, ik was verwonderd om te zien hoe jij gegroeid bent in je werk, de diepte in je achtergrond, bijzonder!

Wilma zei

Ik genoten van al het moois
Werkelijk prachtig

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Ik kom vrijdag kijken. ben heel benieuwd!

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر

الرحمه للتنظيف zei


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام