maandag 14 september 2015

Expositie in de Bergkerk in Deventer - vervolg

Vandaag is 'the day after'. En zo voelt het ook! Ik ben heel moe, maar ook heel voldaan. Wat een expositie hebben we gehad in Deventer. Wie had durven dromen dat we bijna 4000 bezoekers zouden krijgen! En dan ook nog al die lovende woorden, het was zo bijzonder. In ieder geval hebben we er met zijn allen enorm van genoten.
Hieronder een kleine impressie. Ook met dank aan  Martin Dijkstra, echtgenoot van Rita Dijkstra, voor het lenen van een paar foto's.
Op het blog van Nienke kun je ook een impressie van deze geweldige dagen zien.

Ook was er natuurlijk de tentoonstelling van het Quiltersgilde in de Lebuïnuskerk en de Dear Jane tentoonstelling in de synagoge. Helaas heb ik daar zelf te weinig tijd voor gehad, maar ook daar was veel moois te zien. Kijk daarvoor ook even op het blog van het Quiltersgilde.

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Jullie kunnen met recht trots zijn, en terugkijken op een grandioze expositie! Ook leuk om je weer eens te zien!

miekequilt zei

Het was een geweldig mooie tentoonstelling ik ging vol inspiratie naar huis.

Beth zei

I'm surprised how many of the pieces I recognize!!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Het was een heel mooie expositie. Alles wordt ook zo mooi als het in zo'n mooie expositieruimte hangt met zonnig licht zoals het vrijdag was. En dan met de gezelligheid van jullie erbij.

الرحمه للتنظيف zeiشركة تنظيف منازل بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر