woensdag 30 november 2011

Kerst ATC's voor de fibermail

Voor de fibermailgroep kon je je inschrijven voor een ruil met kerst ATC's.
Een ATC is een artist trading card en is 2½ bij 3½ inch groot. Deze kaartjes worden op allerlei mogelijke manieren versierd, zodat kleine kunstwerkjes ontstaan. Deze kaarten worden dan geruild met die van anderen.
Ik heb met een thermofaxscreen geprint op een zwarte katoen. Eerst wat gebleekt met discharge en daarna met goud, zilver, groen en blauw parelmoer geprint. Het was niet de bedoeling om een duidelijke afbeelding te printen, maar het moest gewoon een leuke lap worden. Dat is op zich goed gelukt, al zie je dat helemaal niet terug op de foto's. Daarna is er met een metallic garen flink gequilt.

Op de foto's komen de kleuren niet helemaal tot zijn recht. En zeker het glimmertje, wat toch duidelijk aanwezig is, zie je niet. Op de bovenste foto zie je de kleuren nog redelijk, maar het wordt erg vlak en er is weinig contrast op de foto met alle ATC's. Dat is heel jammer, maar de ontvangers zullen het straks wel terugzien. En dan maar hopen dat ze ze mooi vinden. De ATC's zijn inmiddels onderweg naar de moderator van de fibermailgroep, Trees. Zij gaat alle ATC's verdelen onder de inzenders. Nu wordt het dus afwachten wat ik teruggestuurd krijg.

Oftewel: het hoofdstuk geduld breekt nu aan!

7 opmerkingen:

Hannie zei

Het is je zeker goed gelukt Marjolijn! Ik zie het helemaal voor me, de berwerkingen met metallicverf die je deed, en het stikwerk met metallic garen.
Nu hoop ik maar dat ik hem in het echt te zien krijg?

Johanna Zweden zei

Wat is dit schitterend! wat zal dat glinsteren, heel, heel mooi.
Groetjes Joke

Anoniem zei

Mooi!
Marjo

Jose zei

dit worden weer geweldige cadeautjes voor de ontvangers.

Jose zei

Hè hè eindelijk gelukt om een reactie te plaatsen. Er volgen er nu vast meer.

Siny Nijmeijer zei

PRACHTIG !!

Corinne zei

Prachtige kaartjes, heel speciaal. Zijn heel sjiek geworden.