woensdag 16 november 2011

round robin

Vandaag hadden we een bijeenkomst van onze "Blijhamster"bee en alle 11 vrouwen waren aanwezig, dat was sowieso al heel bijzonder. Het afgelopen jaar hadden we een alternatieve round robin, bedacht door Elizabeth. Je kiest zelf een thema en iedereen maakt een blok voor je. Ik had zelf gekozen voor een sneeuwpop met het idee dat de blokken eind dit jaar geshowd zouden worden en dan kun je er nog een leuke winterquilt van maken. Hieronder staan de blokken die ik heb gekregen. Ik ga er zelf nog 2 bijmaken om een werkbaar aantal te krijgen. Het is toch een heel vrolijk geheel met al die verschillende sneeuwpoppen. En kijk eens naar de onderste, zo mooi dat de zon toch ook weer gaat schijnen!
Bedankt Hanneke, Gerrie, Elizabeth, Hamida, Lamke, Francisca, Hennie, Erika, Siny en Marloes! Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan.

En het was er niet alleen gezellig, maar ook heel lekker! Iedereen had wat meegenomen, omdat we toch wel wat langer dan normaal bij elkaar zouden zijn. En behalve onderstaande lekkernijen was er ook soep, salades, hartige taarten, stokbrood en nog veel meer lekkers.


3 opmerkingen:

Hannie zei

Leuke blokken,stuk voor stuk! Vooral het blokje rechtsonder is een lieverdje! Wordt vast een mooie winterquilt!
Wat gezellig zo samen ,en al dat lekkers,mmmm....

Anoniem zei

Leuk al die blokken. Ziet er heel gezellig uit op jullie bee.
Marjo

Christina Fokkema zei

daar heb je goed over nagedacht. Zo wordt het een mooi geheel om 's winters op te hangen.