zondag 4 september 2011

alweer verven

Vandaag ben ik alweer aan het verven geweest. Dit keer bij José thuis. De een wordt verbannen naar de schuur met al haar verfspullen, bij José mag het "gewoon" bij haar in de kamer (met vloerbedekking!). Ja, dat ze dat durft. Nou ben ik best wel een klein beetje een kliederkont, maar gelukkig knoei ik steeds minder. Het blijft vooral beperkt tot mijn leklap bij de verfbakjes. José zelf is wel wat wilder. Gelukkig hebben we de vloer goed met plastic bedekt. Toen ik wegging was er nog steeds geen ramp gebeurd.


Hier staan de verfbakjes klaar. Ik heb een serie geverfd die ik eerder op het weblog van Nienke (http://verfvirus.blogspot.com) heb gezien: een combinatie van citrien/barnsteen - rode jaspis/robijn - turquoise/azuriet. Daarnaast heb ik ook nog een serietje met allemaal zwarten uitgeprobeerd, zowel met onyx als met jet black. Voorlopig is het nog even wachten op het resultaat.

José is druk in de weer. En een plezier dat we weer hebben gehad!12 opmerkingen:

Ineke zei

Vandaag heb ik ook geverfd zoals je op m'n blog kan lezen. Ik heb een paar gekleurde handen en een T shirt vol met spetters. Ik deed geen schort aan omdat "ik wel voorzichtig zou doen".

Hannie zei

(Bijna) niets zo gezellig,dan samen verven,en natuurlijk heerlijk kliederen! Dat geeft natuurlijk prachtige resultaten !

Jose zei

Wat is afdekplastic toch een geweldige uitvinding, alleen al voor mij.Ben trouwens eeuwig dankbaar dat je niet over al mijn geknoei rept!

marjolijn zei

Maar daar vestig je nu natuurlijk wel zelf de aandacht op! Daarom hebben we natuurlijk wel extra veel lol gehad!

Johanna Zweden zei

Wat gezellig zo een klieder dagje, en dan komt er ook nog mooie dingen uit.
Heerlijk om dit samen te doen, ik heb potten met verf staan, en gisteren heb ik besloten, omdat ik geen klieder vriendin heb,en dat alles, nu in een grote doos gaat, naar mijn vriendin Ellen, die van verven houdt.
Ik blijf jullie volgen groetjes Joke

Marion zei

Een dagje samen verven is altijd veel leuker en gezelliger. Ben benieuwd naar de resultaten moeten wel heel vrolijke lappen worden.

Liesbeth Wessels zei

Ziet er weer heerlijk uit. Nu nog wachten op het resultaat. Je hebt heel wat geverfd zo te lezen. groeten van liesbeth

Corinne zei

Gezellig zo samen aan de gang zijn, heerlijk. Ik heb 2 onderzet-bakken voor de wasmachine gekocht, en daar verf ik in, als je dan knoeit knoei je in de bak en het kan niet weg lopen door de opstaande rand. Is redelijk grote bak, werkt heerlijk, is tip van Wil.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Je nieuwe blog ziet er mooi uit en een dagje verven ziet er aansporend uit. dat idee van Corinne voor een wasmachine onderzet bak vind ik geweldig dat ga ik ook doen. Ik zit vol ideeen voor schotse natuur kleuren.

Christina Fokkema zei

gedeelde pret is dubbel pret. En jullie mogen trots op jezelf zijn dat jullie er geen kliederpartij van hebben gemaakt.

Nienke zei

Ooh, je zou toch zo aanschuiven? Ben benieuwd!

Siny zei

Wat hebben jullie lekker gewerkt, en
wel met huishoud handschoenen, beviel dat?
Groetjes Siny