dinsdag 28 februari 2012

Award

Vorige week kreeg ik van twee kanten een "Liebster Blog Award" aangeboden. Dat was natuurlijk een grote verrassing en ik beschouw dit als een grote eer. Eerst kreeg ik een mail van Gerda waarin ze aangaf dat zij mij deze award wilde geven en kort daarna verraste ook Beth mij hiermee.

I was awarded the Liebster Award bij Gerda and Beth. This was a big surprise and I consider it as an honour.
Zo'n award betekent dat iemand mijn blog tipt als één van zijn/haar favoriete blogs. Voor zover ik heb begrepen is deze award in Duitsland ontstaan om anderen te tippen om leuke blogs te ontdekken en te volgen. En natuurlijk zet je dat blog dan ook even in het zonnetje. De enige voorwaarde is dat een blog niet meer dan 200 volgers mag hebben.
Er zijn een paar regels:
1. bedank degene van wie je de award hebt gekregen door een link te plaatsen op je eigen blog;
2. geef de award weer door aan 5 andere bloggers en laat hen dit weten;
3. vertel over de award op je eigen blog en plaats de links naar de blogs die jij hebt gekozen;
4. hoop dat de award weer met liefde wordt doorgegeven, dat is het doel van deze award;
5. het allerbelangrijkste: veel plezier en "spread the love".
In dit geval vind ik wel dat de regels niet zomaar opgevolgd moeten worden, iedereen moet daar vrij in zijn. Wel zet ik graag een paar bloggers in het zonnetje.

"Liebster" is a German word meaning dearest, beloved or favorite, and the Liebster Award is given by bloggers to other bloggers, intended to showcase exceptional up-and-coming blogs with 200 or fewer followers. See Beth's blog for the rules in English.

Mijn favoriete blogs:

Het blog van Nienke staat wel op nummer 1 van mijn lijst. Ten eerste is Nienke een ontzettend lieve vriendin van me, maar met haar blog heeft ze al zoveel mensen enthousiast gemaakt om zelf stof te verven. En ze deelt al haar ervaringen met ons. Dat is heel waardevol.

Verder volgt echt in willekeurige volgorde:
Het blog van Hannie lees ik ook met veel plezier. Hannie probeert van alles uit en maakt van ieder proefje nog iets moois. Ze maakt werkelijk prachtig werk en dat inspireert mij heel erg. Daarnaast is ze ook altijd vol belangstelling voor andermans werk.
Ook Corinne is altijd druk aan het experimenteren en laat vol enthousiasme haar experimenten op haar blog zien. Ik krijg dan ook altijd heel veel zin om die proefjes ook uit te proberen.
Sandra maakt ook prachtig werk en begint al echt succesvol te worden. Ik bewonder haar werkwijze doordat ze een onderwerp heel goed kan uitdiepen en zo tot verrassende ontdekkingen komt.
Last but not least het blog van Aart. Natuurlijk is het al leuk om hier ook een quiltende man in het rijtje te plaatsen, maar belangrijker is dat Aart ook enorm experimenteert. Hij deelt al zijn proeven op het blog en ook als iets niet goed lukt zet hij dat er op. Ik vind ook zeker niet altijd alles mooi wat hij doet, maar ik vind het wel geweldig zoals hij met zijn zoektocht bezig is. Zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk.

My favorite blogs:
Nienke: a very good friend and always sharing her dyeing experiments.
Hannie: always experimenting and even with the smallest experiments she can make something special of it.
Corinne: also busy with experiments and inspiring to others.
Sandra: she is already very succesful. She can go into the deep with her subject to explore everything that is possible with it.
Last but not least Aart: the only quilting man in my bloglist. Always experimenting and sharing even when things go wrong. Incredible how he tries everything.

En een blog van mij zonder een leuk quiltje is natuurlijk heel saai. Daarom deze "Roest" nog maar weer een keer geplaatst. Deze heeft nog niet op dit blog gestaan. Destijds gemaakt voor De-Uitdaging. Ik vond het toen een heel lastig onderwerp, maar ik ben nog steeds heel gelukkig met dit resultaat.

A blog without a little quilt is very boring. This is a quilt from about a year ago. It was a theme for De-Uitdaging: Rust. I found it a difficult subject, but I am still happy with the result.
en een detail....

and a little detail....

7 opmerkingen:

christina zei

Gefeliciteerd met deze eer. Hij raast als een razende door nederland want ik kreeg em ook al.

Aart zei

Op deze plaats wil ik je bedanken voor de Award, verrassend vind ik de reden, voor mij is het normaal om de gelukte en mislukte proeven te laten zien, daar leert iedereen van. Mislukte proeven kunnen later weer gebruikt worden en het spelen is juist zo interessant.
De andere winnaars gefeliciteerd!
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie zei

Dank je Marjolijn voor je lovende woorden! Ik waardeer het zeer! Het ligt een beetje in mijn aard om me overal op te reageren. Zie het als goedbedoelde interesse in alle mooie dingen die langs komen!
Ook de andere winnaars proficiat!

Zonja zei

Van Harte Gefeliciteerd met je Award!!
Die heb je verdiend ik lees altijd met veel plezier waar je mee bezig bent en je gaat als een speer in "de QUILT wereld". Petje af!! En ben ontzettend blij en trots dat ik jou als (quilt)vriendin heb leren kennen en hoop nog veel van je te leren.
Veel liefs Zonja

Nienke zei

Zit ik hier nu gewoon te blozen? Dank je wel voor je lieve woorden, het is 1 grote wisselwerking en ontzettend leuk om met jou/jullie op te trekken, online en off-line!

Sandra zei

Hé nou, dat is leuk. Dank voor je award en je lovende woorden.

Dea zei

Jij ook gefeliciteerd, Marjolijn, zeker verdiend! Grappig om te zien dat we veel deelfe blogs lezen indrdaad.