woensdag 8 februari 2012

Fibermail

Voor de fibermail ruil was er deze maand het thema: Matisse. Daar is deze kaart voor gemaakt. Hij is verstuurd naar Mariejosee. Ook moest ik nog een verjaardagskaart maken voor Liesbeth. En de kaart voor Jeanette was kennelijk zoekgeraakt. Dus ook voor die beide dames heb ik een kaart "vrij naar Matisse" gemaakt.
Een hele goede vriendin van mij moest gisteren voor een operatie aan haar hand naar het ziekenhuis. Zij moet natuurlijk flink verwend worden, dus voor haar heb ik een schildpad gemaakt. Heel simpel, omdat ze schildpadden spaart. Hij werd zeer gewaardeerd, heb ik begrepen.


Gelukkig krijg ik zo af en toe ook nog wat leuks en onverwachts in mijn eigen brievenbus. Hannie had een boek van mij geleend "Fusing fabrics" om te kijken of ze het zelf wil aanschaffen. Een proefje naar aanleiding van dit boek lag gisteren voor mij in de brievenbus. Zeer geslaagd, zou ik zeggen. En ik geloof dat ze het boek nu ook zelf heeft.


En nog even een paar antwoorden naar aanleiding van mijn vorige blog.

Speciaal voor Ineke: ik had de dischargepasta in een nozzle bottle gedaan (oftewel een flesje met een heel fijn tuitje).

En Christina: je hebt het helemaal goed. Zelfde techniek als mijn "noord"quilt. Helaas niet te zien op mijn blog, omdat ik hem nog wil aanmelden voor een tentoonstelling. T.z.t. komt die quilt nog wel een keer langs.

10 opmerkingen:

joke zei

Mooie schildpadkaart en wat een prachtig proefstukje van Hannie. Ik heb dat boek ook ik ga er direct weer eens in kijken.

Siny Nijmeijer zei

Mooie kaarten Marjolijn!
Ja, ik snap dat Zonja er blij mee was!

Ineke zei

Dank je wel Marjolein. Toevallig zat ik ook aan zoiets te denken. Nu kwam ik er achter dat er ook bleach pennen bestaan Of dat iets is weet ik niet.
Verder weer prachtige kaarten, je verrast me steeds weer. En ik ben ook zo benieuwd naar de quilts die wij juist niet mogen zien. Kan niet wachten.

Christina Fokkema zei

Je hebt het maar weer druk met die kaarten. Ze zijn mooi geworden.

En waar Hannie de tijd vandaan haalt om ook nog zoiets moois voor jou te maken?

Beth from Maine zei

I was reading through your blog by copying your words into Google Translate. You do some really wonderful work and I now have your blog on my Google Homepage.
Ik las via uw blog door het kopiëren van uw woorden in Google Translate. Je doet wat echt geweldig werk en ik heb nu je eigen blog op mijn startpagina van Google.

Hannie zei

Je hebt weer een bijdrage gemaakt voor het thema Matisse! En dan die gezellige schildpad,zal je vriendin heel erg op prijs stellen!En ook ik ben erg benieuwd naar je quilt die we nog niet mogen zien?

miekequilt zei

Ik wil jullie graag nog nieuwsgieriger maken: de quilt is heel erg mooi. Wij van QuiltPlus hebben hem al gezien!!

Beth from Maine zei

Is the tree design from a few days back your giant 5mx5m project?

Zonja zei

De schildpad kaart is in het echt nog veel mooier, en ik ben er erg blij mee!! marjolijn nogmaals bedankt je bent een kanjer dikke knuf
En met mijn pols gaat het alle dagen iets beter

Dea zei

Mooie kaarten! En het 'proefje' van Hannie is ook prachtig.
Ik ben trouwens ook blij met je antwoord aan Ineke want daar was ik ook nieuwsgierig naar.