vrijdag 3 februari 2012

Patchwork en Quiltdagen

Op 3, 4 en 5 februari zijn de Patchwork & Quiltdagen in Vijfhuizen. De internet artquiltgroep De-Uitdaging, waar ik lid van ben, heeft daar ook een mooie tentoonstelling. En verder zijn er natuurlijk nog veel meer exposanten en is er van alles te koop.


Op zaterdag 4 februari zit ik in onze stand te demonstreren. Het zou gezellig zijn als je tijd hebt om even langs te komen. Op andere dagen zijn er ook leuke demonstraties van technieken en iedere dag is er een lezing over onze quilts en werkwijze.

Genoeg om een dagje heerlijk te genieten.


Het nieuwste thema "Gebruikt" hangt er. Deze quilts zijn nog niet gepubliceerd op ons blog en zijn daar dus voor het eerst te bewonderen.

En alvast één quilt als smaakmaker. Het thema "Roest". Deze heeft al wel eens op mijn oude blog gestaan, maar toch leuk om hier nog een keer te plaatsen.


Mocht je als noorderling nu denken dat Vijfhuizen veel te ver weg is, dan kun je de quilts van De-Uitdaging toch over niet al te lange tijd bewonderen, want we krijgen ook een tentoonstelling tijdens het Quiltfestival van Groningen in juni 2012. Ook daar zal er weer een nieuw thema gepresenteerd worden. Dit is een groots 2-jarig evenement en ook zeker de reis naar het noorden waard.

4 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Veel plezier, en ja voor mij helaas echt een beetje te ver
fijn weekeinden gr joke

Yrea zei

Hallo Marjolein,

Je hebt een mooi blog, of moet zeggen meerdere. Je maakt mooie dingen en is een inspiratie voor de geest en het oog.

Siny Nijmeijer zei

Hele fijne dagen daar!
Je roest is zo mooi!

Hannie zei

Ik denk dat je een geweldige zult hebben. Wel druk natuurlijk! Maar de quilts hangen prachtig en het publiek is zeer leergierig.
Ik heb je boek meegenomen naar Vijfhuizen,alvast dank!