zondag 5 februari 2012

tentoonstelling Vijfhuizen

Gisteren was ik naar de Patchwork & Quiltdagen in Vijfhuizen. Een eind rijden voor mij, ruim 250 km. En dat met al dat slechte weer. Gelukkig kon ik halverweg in Wezep bij een medequiltster overnachten, dat scheelde zaterdag extra vroeg opstaan (al blijft 7 uur voor de zaterdag nog steeds erg vroeg). Gelukkig bleken de wegen goed schoon te zijn en kwamen we zonder vertraging in Vijfhuizen aan. Daar bleek toch wel een flink pak sneeuw te liggen, terwijl er bij ons, in oost-Groningen, amper 2 cm ligt.
Direct op zoek naar de stand van De-Uitdaging, gelukkig was die vrij snel gevonden. Eindelijk kon ik onze logo-quilt in het echt bewonderen. En wat is die mooi!

De stand zag er prachtig uit. Vier wanden vol met prachtige quilts. Hier een foto vanaf het midden van de hal.

En hier een kijkje vanaf de andere kant.


Zo leuk om al die enthousiaste reacties te horen. Het was, waarschijnlijk mede door het weer en openbaar vervoer dat plat lag, niet zo heel erg druk. Voordeel is dan wel dat je overal goed kunt kijken en tijd hebt om met de mensen een praatje te maken.


Ik heb er zelf zitten demonstreren met machinaal quilten. Zo leuk al die belangstelling. Ik hoop dat ik een aantal mensen enthousiast heb kunnen maken en dat ik ze wat nuttige tips heb kunnen geven.


Natuurlijk heb ik zelf ook nog wel wat rondgelopen op de beurs, maar ik heb toch niet alles gezien. De stands van Mijn-Eigen en Bart & Francis kon ik gewoon niet overslaan, dus ik ben ook nog met wat leuke spullen thuis gekomen.

13 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Leuk om even een indruk te krijgen. Ik zal er niet zijn, zo kijk ik even mee. groeten van liesbeth

Hannie zei

Ja hé, wat was het een mooie stand! En leuk je fotos van de demo. Fijn dat de weg goed te rijden was!

Chriss-Cross zei

Jammer dat ik niet naar Vijfhuizen kom komen; tijdgebrek, het slechte weer en nog een aantal andere omstandigheden. Volgende keer beter!!!
Maar wel leuk dat er aandacht en waardering is voor wat je maakt!!!

Ineke zei

Ik hoopte al op veel foto's om een indruk te krijgen. Fijn dat het zo geslaagd is.

Christina Fokkema zei

ik heb nog aan je gedacht gisteren met dat slechte weer. Zo te zien heb je mensen wel kunnen enthousiasmeren. Fijn is dat. En heb je het ook koud gehad in de had? Daar waarschuwde iedereen voor

nadia zei

Het ziet er superleuk uit (klein beetje spijt bekruipt me nu wel....maar blijf er bij dat het een juiste beslissing was), leuk dat je hebt mogen demonstreren. Ik heb het geheel maar even overgeslagen, vanwege het weer en het pootje, misschien dat ik Groningen meepik, alhoewel dat heel ver bij vandaan is!Fijne zondag en groetjes, nadia

Siny Nijmeijer zei

Ziet er gezellig/druk/en leuk uit!

Nienke zei

Wowdat ziet er goed uit die expositie en ik vind jullie logo quilt ook een plaatje!
Jammer van alle sneeuw op de verkeerde plek maar dinsdag verwachten ze nog weer wat.

Corinne zei

Je moest wel een eind reizen maar straks in juni is het voor jou gelukkig een thuiswedstrijd. Jammer dat ik je gemist heb, ik was er vrijdag en zondag. Prachtige stand hadden we he, hele geslaagde tentoonstelling.

Anoniem zei

Ja, het waren leuke en gezellige dagen

Jose zei

Het was inderdaad gezellig ook om te zien dat er behoorlijke belangstelling was voor de demo van Marjolijn.

Dea zei

Ik vond de tentoonstelling van De-Uitdaging erg mooi! Zo leuk om de quilts die ik op internet al bewonderde, nu in het echt te zien.

Eldi zei

erg leuk, mooi zeg. We waren ook in VIjfhuizen, zouden de volgende dag wel weer gewild hebben!! We kwamen ogen te kort. Leuke impressies! We volgen graag je blog. Binnenkort zelf ook maar weer eens blogberichten plaatsen

Groet Elma en Dick